CBFC

Tornem a la feina. Comença a entrenar el Júnior

20170817_210812 (1)

Encara en plena “canícula” estiuenca el Júnior del CBF Cerdanyola ha començat a entrenar. De moment amb l’ajuda de dues sèniors la Blanca García i la María Gascón, i tres cadets la Ivet, la Nadia i la Paula.

L’equip continuarà amb la ma mestre de la Marta Mira al capdavant i com segon entrenador, procedent del Sant Nicolau, Dante González que també serà el segon del Sènior Copa.

Continuen 7 de les 8 jugadores que l’any passat van arribar a ser terceres de Catalunya a Cadet Preferent i van anar, per primera vegada al Club, al Campionat d’Espanya:

Ania Arús, Berta Expósito, Natalie Fuertes, Lidia Querol, Chisom Okafor, Rebeca Pérez i la Laura Méndez.

S`incorporen 5 jugadores de contrastada experiència a Preferent, l’única nascuda al 2000 Marina Querol (UESC), Carlota (Barça CBS), Núria Ramírez (Sant Nicolau), Carla Navarro (CN Caldes) i Núria Tarragó (Joviat).

El primer objectiu de l’equip serà superar les sempre difícils fases d’accès a Preferent B davant L’Igualada el dia 1 de setembre i dos dies desprès amb el Malgrat.

Un equip compensat que, amb el millor cos tècnic, intentarà fer-nos gaudir d’una altre gran temporada.

Pròximament el roster del Júnior.

PD: Gràcies a la Blanca, la María, la Ivet, la Nadia i la Paula que ens ajuden a anar agafant la forma en absència per vacances d’algunes de les nostres Júnior i l’obligat descans desprès de l’Europeo 16 F de la Laura.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »