CBFC

Un equip sense ànima, però encara som a temps

26606732197_670dc252dd_o

Copa Catalunya Femenina Grup pel títol

CBF Cerdanyola 44-57 Mataró Parc Dori Dori Boet

1Q. 10-12
2Q. 08-09 (18-21 descans)
3Q. 14-22 (32-43)
4Q. 12-14 (44-57 final del partit)

Enllaç amb l’Àlbum de fotos del partit https://www.flickr.com/photos/cbfcerdanyola/albums/72157665804655427

Desprès de la desfeta a Mataró la setmana passada podíem esperar una sortida en “tromba”, a mossegar però a aquest equip no li podem demanar això, el seu indiscutible talent està renyit amb aquesta forma de fer. Serà suficient només el talent? tinc les meves dubtes.

El Boet; un equip ben treballat, aprofita els seus recursos d’una manera admirable, tret de la seva jugadora “estrella” Judy Jones que serà MVP del torneig i podria jugar i molt a LF1, i també de la Olga Ruano la resta del equip no tenen tant de nom com les nostres però fan la seva tasca i ho fan molt bé.

Primers minuts favorables a les del Sarda però no van trigar les visitants en comandar l’electrònic i ja ho van fer fins al final.

La forta defensa de les de Mataró feia molt complicat la tasca anotadora, durant més d’una ocasió esgotàvem la possessió sense mirar cistella.

Per contribuir a un matx molt fluix, la Blanca es va fer un esquinç al turmell al final del segon quart que ja li va condicionar tot el partit.

Res va canviar a la sortida dels vestuaris, molt més intenses les visitants i sense poder de reacció de les nostres.

Al final totalment merescuda la victòria del Boet que ja és equip matemàticament de la F4.

Nosaltres hem de guanyar si o si a l’Hospi la propera setmana però sobre tot hem de canviar d’actitud, a l’equip tenim caràcter i ho demostrarem.

Acta del partit:

https://www.basquetcatala.cat/acta/60669

Estadístiques:

Proximament

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>