CBFC

Victòria contundent a Badalona del Sènior CC

36769499604_c5d18e5832_k (1)

Joventut Badalona Femení A 49-87 CBF Cerdanyola

Només han calgut 2 partits per demostrar el potencial del nostre Sènior, tots confiàvem amb elles i les primeres sensacions són immillorables.

Als primers minuts del partit les badalonines han comandat a l’electrònic amb petites diferències (9-5) sobre el minut 5, la reacció de les verd-i-blanques ha estat aclaparadora 0-15 per marcar distàncies. Pressió defensiva, elèctrics contraatacs i quan no entrava a la primera la Marta Arbizu i la Clara Solé, impressionant el seu partit, arrasaven sota cistelles. Al descans 31-47.

A la sortida dels vestuaris cap relaxació 0-6 per començar, el temps mort local no va canviar la dinàmica, tot i l’esforç de les de la Penya les rotacions nostres no només mantenien el nivell si no que anàvem obrint una escletxa insalvable. +38 al final fan palés la diferència entre els dos equips.

A més de la qualitat individual inqüestionable és impressionant l’esperit competitiu de l’equip de la Pili Bilbao i el Dante pressionant a tota la pista des del minut 0 fins al darrer segon.

Crònica de la FCBQ:

“El tercer conjunt en discòrdia, a data d’avui, que lluita per aquestes primeres posicions de la taula classificatòria, és el CBF CERDANYOLA (2-0), que es manté com a segon equip del G1F que no coneix la derrota. Les de Pilar Bilbao van doblegar sense massa complicacions al JOVENTUT BADALONA FEMENÍ (0-2), per un demolidor 49-87, per prendre possessió de La Plana. Des del salt inicial (16-23 al final dels primers 10 minuts), el partit es va tenyir del verd vallesà, que va passar per sobre de les badalonines a tots els temps. La pivot visitant Clara Solé (25 punts, 6 captures i 19 de valoració) va efectuar una actuació imperial per les vallesanes, amb Marta Arbizu (13 punts), Maria Gascón (10 punts) i Alba Acevedo (10 punts) com a d’altres protagonistes destacades de l’enfrontament, en l’apartat anotador.”

Acta del partit:

http://www.basquetcatala.cat/acta/468

Estadístiques del partit:

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/producciofcbq/recursos/estadistiques/2017/020/100/01/4/0813050608008600.pdf

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>