CBFC

Victòria del Júnior Interterritorial al primer partit de lliga

Un dels dos equips vinculats (Sarda-Sant Cugat) aquesta temporada, el Júnior B CBF Cerdanyola-UESC va començar la seva trajectòria a la lliga amb victòria a Lleida.

Crònica de Joan Gómez.

El Júnior Interterritorial va descansar la primera jornada, per tant aquest era el primer partit de Lliga.

Visita a Lleida i primera victòria. Es va notar molt que l’equip està en construcció i que les jugadores que provenen de la UESC i del Cerdanyola no han acabat encara d’encaixar. Temps al temps i segur que amb el bon “savoir faire” del Jordi SanJuán tot s’aconseguirà.

Durant tot el partit les diferènces van ser molt curtes i fins l’ùltim quart el CBF Cerdanyola-UESC Negre no es va posar pel davant. El partit no va tenir historia en quant a joc, si en canvi en quant a l’emoció, amb un final agònic, amb la possibilitat final per part del CB Lleida d’empatar el partit, ja fora de temps, gràcies a dos tirs lliures, dels quals només un va entrar.

Menció especial en quant a anotació per la Natàlia Mateu i la Jona Fuster, amb 10 punts cadascuna.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »