CBFC

Victòria soferta en el primer partit de lliga del Júnior A

Igual que el Cadet A, les noies del Júnior A portaven cinc mesos sense competir, i tot i que en els entrenaments i els partits de pretemporada disputats les sensacions eren bones, no sabíem ben bé en quin punt estàvem.

 

El rival per començar, Platges de Mataró,  augurava un partit dur i déu n’hi do si ho ha estat!

 

Al començament les grogues s’han avançat 0-4 i aquesta ha estat la primera i darrera vegada que han anat davant en el marcador. Després la iniciativa sempre ha estat del Sarda, arribant al descans amb una lleugera avantatge, 30-25.

 

A la segona part “más de lo mismo” el partit s’ha endurit, les defenses guanyaven als atacs i l’avantatge del Sarda pujava als 10 punts, 45-35.

 

En els minuts finals les mataronines han pujat la seva intensitat defensiva apropant-se a 4 punts, 53-49. Després d’uns temps mort de la Marta Rosanas s’atura la reacció de les del Maresme per arribar al final del partit amb un 56-50.

 

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »